Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Facebook

 
 
 
 
Την τελευταία εβδομάδα ασχολήθηκα κι εγώ με το Facebook. Δημιούργησα το προφίλ μου και η αλήθεια είναι πως βρήκα αρκετούς παλιούς γνωστούς και συμμαθητές που ούτε ήξερα που βρίσκονται και τι κάνουν.
 
Όμως το πήγα και λίγο παραπέρα. Έφτιαξα τη δική μου σελίδα όπου και ανεβάζω τα καινούρια πλεκτά μου ,τα οποία είναι και διαθέσιμα σε όποιον αρέσουν.
Το όνομά της σελίδας είναι "Πλεκτοmaniac"
 
 
 
 
Θα χαρώ πολύ να την επισκεφτείτε και αν σας αρέσει πατήστε το κουμπάκι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους.

9 σχόλια:

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Για σου Κατερινακι μου.. εκανες και εσύ φέης μπούκ;; Καλορίζικο... αλλα νομίζω πως θα χαθείς και εσύ οπως πολλες φιλες απο τα μπλοκ... είναι βέβαια ένας αλλος χώρος.... καλα έκανες θα μπορείς απο εκει να έχεις περισσότερους φίλους.. Εγώ παντως θα συνεχίσω να παιρνω ιδέες απο το μπλοκ σου . .. οσο για το φέης μπουκ .. δεν το κανω...θα μεινω εδώ..χιχι.. να έχεις ενα ομορφο Σ.Κ.φιλακια.

Ariadni St. είπε...

Σούπερ θα σου έρθω!
Καλη αρχη
Καλό Σαββατοκύριακο!
Φιλιά

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στη νέα σου σελίδα...

Δέσποινα είπε...

Δε μπορώ να σε βρω, βάλε ένα λινκ!

Drastiria είπε...

plektomaniac ειναι κι εμενα το μπλογκ μου και η ομαδα μου στο φεισμπουκ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Eirinaki δεν το έκανα επίτηδες. Δεν ήξερα καν ότι έχεις παρόμοιο όνομα στο fb. Αν σε ενοχλεί το αλλάζω.

jenny είπε...

Αγαπημένο μου Κατερινάκι....αφού έκανες κι εσύ σελίδα στο φβ τότε θα τα λέμε κι εκεί.....είμαι με περίεργο όνομα αλλά η ελληνική σημαία και η Παναγία μας το σήμα κατατεθέν μου....από κει θα με γνωρίσεις... Εγώ έμπλεξα από τότε που έκανα φβ και η αλήθεια είναι πως χάθηκα από το μπλοκ ....εκεί η αμεσότητα σε κερδίζει...όμως άλλη χάρη το μπλοκ. απλά πρέπει να έχεις πολύ χρόνο για να ασχοληθείς....και καταντάς να μην κάνεις άλλη δουλειά από το να περιφέρεσαι στο φβ στο μπλοκ, να δεις τα μειλ σου και πού κουράγιο να πλέξεις μετά δεν υπάρχει χρόνος....γιαυτό πρόσεχε.....στο λέω από πείρα και με πολλή αγάπη..... καλή αρχή σε ό,τι κάνεις φιλάκια πολλά.

Μαρία Έλενα είπε...

Καλωρίζικο το fb
Φιλάκια ...

Unknown είπε...

ουτε εγω το βρισκω βαλτε ενα λινκ...ευχαριστω