Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Κόκκινο Στεφάνι

Αυτή η ιδέα μου έχει μπει στο μυαλό από τότε που είδα σε μια ανάρτηση της Μάνιας πώς κάνουν λουλούδια από τσόχα. Φαντάστηκα λοιπόν ένα στεφάνι γεμάτο κόκκινα λουλούδια και χθες αποφάσισα να το πραγματοποιήσω.


Και να το αποτέλεσμα.


Με αυτό το στεφανάκι παίρνω μέρος στην Ανταλλαγή Δώρων από την Ρένα, την Μαρία και την Κική. Μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα εδω. 





Έφτιαξα λοιπόν πολλά ,πολλά ,πολλά λουλουδάκια από κόκκινη τσόχα και άρχισα να τα κολλάω με σιλικόνη πάνω στο στεφάνι. Η αλήθεια είναι οτι μου πήρε περισσότερο χρόνο από ότι υπολόγιζα. Το αποτέλεσμα όμως μου άρεσε πολύ.

11 σχόλια:

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!

Rena Christodoulou είπε...

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

chezSofiWorld είπε...

Άξιζε η υπομονή σου, Κατερινάκι!Φαίνεται πολύ εντυπωσιακό!

Μαρία είπε...

Κατερινιω νασαι καλα γλυκια μου για το παρον σου..τελοιο το στεφανι σου..τυχερη οποια το τυχη..καλη βδομαδα..πολλα φιλια

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Πολύ όμορφο έγινε το στεφάνι! Πραγματικά θα ήθελε πολύ υπομονή,ε; Όμως σίγουρα άξιζε! καλές γιορτές

tzeni xr. είπε...

Κατερινάκι χαρα στην υπομονή σου κοριτσακι μου καλο! αλλα αξιζε ε?? Το εκανες υπεροχο και διαλεξες κατακοκκινο χριστουγεννιατικο χρωμα!!! Μπραβοοοοοο

Elenfly είπε...

πολύ πολύ όμορφο χαρά στην υπομονή σου!φιλάκια!

Unknown είπε...

Ειναι πολυ όμορφο! Μπράβω!

Μαiρη είπε...

Ποια θα είναι η τυχερή;;;;

Marie είπε...

Πανέμορφο!!! Τυχερούλα όποια το κερδίσει!!! (σχετικά μ'αυτό που με ρώτησες πήγαινε στις κατηγορίες μου εκεί που λέει "κεριά". Έχω δώσει οδηγίες πιο παλιά για το πως τα φτιάχνω εγώ.) Πολλά φιλάκια!!! Καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!

Mania είπε...

Κατερινάκι μου τώρα μπόρεσα να σου απαντήσω. Το στεφάνι είναι καταπληκτικό. Και εγώ το λουλούδι από αλλού το είδα, αλλά τελικά η μία συμπληρώνει την αλλη. Μπράβο μας!! Με το στεφάνι μου έδωσες ιδέες, ανοιξιάτικες!! Πολλά φιλιά!!