Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στη μικρή μου κόρη και πιο συγκεκριμένα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργάνωσε, όπως και κάθε χρόνο, το νηπιαγωγείο της. Μία από τις αίθουσες ήταν ''το μαγαζί'' ,όπου μπορούσε κανείς να αγοράσει από διακοσμητικά και γλυκά ως φυτά και σπιτικά ποτά (όλα φτιαγμένα από τις δασκάλες).

\


Μία δεύτερη αίθουσα ήταν ''το ζαχαροπλαστείο'' , όπου τα παιδάκια έφτιαχναν τα δικά τους γλυκά και μπισκότα.


Σε μια τρίτη αίθουσα ήταν ''το εργαστήρι''. Εκεί, τα παιδιά έφτιαχναν τις δικές τους καρτούλες και διάφορα στολίδια.


Υπήρχε φυσικά ένας χώρος διαμορφωμένος σε μπουφέ, όπου ο καθένας μπορούσε να κεραστεί κάτι από τις λιχουδιές που είχαμε ετοιμάσει οι μαμάδες.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άι-Βασίλης ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά και άκουσε τισ επιθυμίες τους. Ήταν όλα υπέροχα. Τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν. Τα έσοδα θα δωθούν στην ''Κιβωτό Του Κόσμου''. Ένα μεγάλο 'μπράβο' και ένα ακόμη μεγαλύτερο 'ευχαριστώ' στις δασκάλες , αλλά και σε τόσες άλλες που αγαπούν και προσφέρουν τόσα στα παιδιά μας.

4 σχόλια:

kalypso είπε...

Τι όμορφη ατμόσφαιρα! Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το μαγαζάκι. Όλα οι δασκάλες(!)και εργαστήρια για τα παιδάκια. Κρίμα που δεν είναι όλοι οι παιδικοί έτσι.

mary's crafts είπε...

Μπραβο στις δασκαλες σας!!!!Αν απο το νηπιαγωγειο μεχρι το λυκειο δουλευαν οι εκπαιδευτικοι σωστα ολα θα ηταν διαφορετικα!!!!!!!Φιλακια Κατερινακι μου!!!!!!

Marie είπε...

Τι όμορφα!!!! Μπράβο μπράβο!!!

Νίκη είπε...

Μπραβο κι από μας!!
Καταπληκτική πρωτοβουλία κι άψογα οργανωμένη!!