Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Δύο για το δρόμο..........

 


Έφυγε και το δικό μου πακετάκι για τη Ναύπακτο. Δυο στέκες στολισμένες με πλεκτά λουλούδια μπήκαν την τελευταία στιγμή. Ξέρετε, για το bazaar που θα γίνει με σκοπό να βοηθήσουμε οικονομικά τον σύλλογο "ΦΛΟΓΑ".
 
 

 
Πρόκειται για σύλλογο γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Όπως λένε και οι ίδιοι, τα παιδιά τους παλεύουν με αξιοπρέπεια και ηρωισμό τον καρκίνο, που έτυχε να τα προσβάλλει σε τρυφερή ηλικία.Παράλληλα με τις επίπονες και ψυχοφθόρες θεραπείες, τις καθημερινές εξετάσεις στο Νοσοκομείο, παίζουν στη γειτονιά, πηγαίνουν στο σχολείο και προσπαθούν να παραμείνουν φυσιολογικά παιδιά, όσο τ' αφήνει η κοινωνία γύρω τους!
Αξίζουν τα παιδιά τους κόπους και τις θυσίες, γιατί κάθε μέρα που περνά προσφέρουν απλόχερα την ηθική ικανοποίηση σε όσους τα φροντίζουν. Ένα χαμόγελο, μια τρυφερή κουβέντα!
 

Μπορείτε να δείτε όλες τις συμμετοχές πατώντας εδώ.
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
 
 
 

 

5 σχόλια:

Funky Monkey είπε...

Πολύ όμορφες, μπράβο για την προσφορά σου!

Mia Petra είπε...

Ο,τι έχω δει ως σήμερα είναι απίστευτα όμορφο, μα πάνω από όλα μετράει ο ιερός σκοπός... Να είσαι καλά και καλό βράδυ!

jenny είπε...

Κατερίνα μου πολύ όμορφες , συγχαρητήρια για τη σκέψη σου την πράξη σου και το γούστο σου που έτσι κι αλλιώς αυτό είναι ... άπαιχτο που λέει κι ο γιος μου!!! (το σκέφτηκες αυτό που σου ζήτησα??? pleaseeeee!!!!!)
φιλιά πολλά!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφες.
Φιλάκια ...

Γιούλα Δημιουργίες χαράς είπε...

Είναι τόσο όμορφες όσο και ο σκοπός για τον οποίο προορίζονται. Καλή επιτυχία