Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Αναψτε κανα κερακι....

 
 
Ανάψτε κανά κεράκι για μένα , πείτε και καμιά προσευχούλα γιατί η χρονιά προβλέπεται πολύ δύσκολη.
 
 
Δεν κάνω πλάκα. Μιλάω πολύ σοβαρά. Είμαι γυμνάστρια ,διορισμένη εδώ και 14 χρόνια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ακόμη δεν έχω καταφέρει να έρθω κοντά στο σπίτι μου. Η οργανική μου θέση είναι στην Εύβοια και κάθε χρονιά περιμένω τις μεταθέσεις (φέτος έγιναν μόνο 3 σε ολόκληρη την Ελλάδα) και αργότερα τις αποσπάσεις. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων και οι αποσπάσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Χτες ταξίδεψα από Βόλο στην Εύβοια για να κάνω ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο μου και γύρισα πάλι πίσω έχοντας ξοδέψει 100 ευρώ σε βενζίνη και διόδια. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα γίνει αν τελικά δεν πάρω απόσπαση και πρέπει να περάσω ένα χρόνο μακρυά από τα παιδιά μου και τον άντρα μου.
Κάποιες από εσάς είστε εκπαιδευτικοί και σίγουρα όλοι έχετε κάποιον γνωστό που είτε είναι δάσκαλος, καθηγητής ή μαθητής.
Φέτος η κατάσταση στα σχολεία χαρακτηρίζεται με μια λέξη "μπάχαλο".
 

Γι 'αυτό σας λέω , ανάψτε κανά κεράκι.......
 

 

32 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

ομορφο που ειναι! <3

Katy είπε...

Τελικά, τα προβλήματα είναι για όλους μας πολλά και διαφορετικά και η μόνη λύση είναι να τα μοιραζόμαστε τουλάχιστον, αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο! Σου εύχομαι να πετύχεις αυτό που θέλεις και σου στέλνω μόνο θετική ενέργεια για να είσαι κοντά στα παιδάκια σου!
Α! θα το ξεχνούσα! πολύ ωραίο το κεράκι σου! Μπράβο!!

ΦΛΩΡΑ είπε...

Όλες μου οι προσευχές θα συμπεριλαμβάνουν κι εσένα.
Μακάρι να είχαν δύναμη να κάνουν κάτι για σένα.

Memaria είπε...

Πολλά κεράκια θα ανάψουμε για όλους μας...εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Το κεράκι είναι πολύ όμορφο...

syros2js είπε...

Όλα καλά θα πάνε! Θα δεις!
Πανέμορφο το κεράκι σου!
Φιλάκιαααααα!

kiki είπε...

Υπέροχο το κεράκι σου εύχομαι να φωτίζει το δρόμο σου και να έρθουν όλα έτσι όπως τα θέλεις!!!!

kerina poiimata είπε...

ΕΊΔΑ στης Σμαραγδένιας τον τοίχο ανάψτε κανένα κεράκι και..έσπευσα!δεν πρόλαβα να διαβάσω άλλο, ούτε να δω το υλικό της φλογας ή του κεριού, μένω στην έκκληση!
και απο μένα θα είσαι στην προσευχή μου! καλη δύναμη και ο ΘΕΟΣ είναι για ολους!φιλια!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ''''''ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΜΑΙ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΣΑΙ;
ΜΙΝΑ

Xris Kat είπε...

Σε καταλαβαίνω αχ και να ξέρες πόσο. Ομαδικά κεριά πρέπει να ανάψουμε... Στην ίδια φάση με εσένα βρίσκομαι και έχω να διανύσω την Πέμπτη ακόμα ποιό πολλά χιλιόμετρα για να πάω στην οργανική μου. Εύχομαι σύντομα να τελειώνει αυτό το μαρτύριο.
φιλιά

wild rose είπε...

Κατερινάκι,εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πάρεις την πολυπόθητη απόσπαση!Τις αποσπάσεις περιμένουμε και στο δικό μας σχολείο,για να καλύψουμε τα κενά!
Καλή σχολική χρονιά!








Maria Villioti είπε...

Τι να κάνει το κεράκι βρε κοριτσάκι μου... μπουρλότο χρειάζεται! Η παιδεία διαλύεται με σύστημα εδώ και χρόνια. Κάτι μου λέει όμως πως θα'σαι τυχερή φέτος... Στο εύχομαι!

Rena Christodoulou είπε...

ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ!!!
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Marie-Anne είπε...

Κατερινάκι μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά !!!! Τέλειο το κεράκι σου!
Φιλάκια!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Κατερινάκι μου...πολλα κεριά να αναψουμε καλή μου και κερακια και προσευχές... αν αυτό μπορούσε να βοηθησει μακαρι να γινόταν να αλαξουν τα πραγματα ας εχουμε ελπίδα..πως θα πανε καλήτερα τα πραγματα ... φιλιά συμπαραστασης..

Marina είπε...

Άντε μετά αν χαρώ που γύρισα...!
Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλημέρα,Κατερινάκι μου!
Έλαμψε ο τόπος με τη δική σου δημιουργία!!!!
Καλή επιτυχία στα όνειρά σου και στις προσδοκίες σου,κι είμαι σίγουρη πως η φλόγα της καρδιάς σου και της φαντασίας σου αρκεί για να φωτίζει το δρόμο σου!
Φιλιά πολλά-πολλά!!!!

κυκλάμινο είπε...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά Φιλάκια

Gina-Teta είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι! Η λέξη μπάχαλο χαρακτηρίζει απόλυτα την παιδεία μας! Πότε τους ένοιαξε; Είμαι στην β/θμια, έστειλε 5000 στηνα/θμια χωρίς να υπολογίσει "εσάς" και μας άφησε άδεια τα σχολεία!Αλλά τι να πεις! Εύχομαι τα καλύτερα1

nasia είπε...

Καλή δύναμη, Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί πέρασα και περνώ τα ίδια εδώ και πολλά χρόνια. Ψυχραιμία και είμαι σίγουρη, ότι όλα θα πάνε καλά. Να έχεις καλή χρονιά και να επιστρέψεις γρήγορα κοντά στην οικογένειά σου!!!

Valavani είπε...

Καλη δυναμη σε ολους μας :-) Μη φανταστεις κι εγω ειμαι στα 45 και ειμαι αναπληρωτρια.Αλλα δε θα το βαλουμε κατω ρε ΚατερινακιΚαλη χρονια

Valavani είπε...

Καλη δυναμη σε ολους μας :-) Μη φανταστεις κι εγω ειμαι στα 45 και ειμαι αναπληρωτρια.Αλλα δε θα το βαλουμε κατω ρε ΚατερινακιΚαλη χρονια

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

Κατερινακι μου ειλικρινα ευχομαι το καλλιτερο ειναι αδιανοπητο πως οι χαρτογιακαδες καταφερνουν παντοτε να εφαρμοζουν τις πιο αντιφατικες καταστασεις σε φιλω και ας ειναι τα νεα τα επομενα καλλιτερα !!!!

Funky Monkey είπε...

Σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι, γιατί περνάμε τα ίδια. Εύχομαι να πάρεις την απόσπαση και να είσαι στο σπίτι σου, κοντά τους. Εγώ κάνω το ανάποδο και είναι πολύ δύσκολο πια το να φεύγω, πιο δύσκολο με κάθε χρόνο που περνάει. 400χλμ μακριά δεν είναι και λίγα.
Κουράγιο και εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Φιλάκια.

nikol είπε...

Κατερινάκι μου μπάχαλο όπως το λες .
Ακόμα κανένας δεν ξέρει που θα πάει , ήμαρτον ,δύο φίλες μου περνούν τα ίδια με σένα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μακάρι οι προσευχές μας να εισακουσθούν .
Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή
Φιλιά αγάπης

STARDUST είπε...

Tι να πω κι εγώ; Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολλά κεράκια θα ανάψουμε.
Η μανούλα πρέπει να είναι κοντά στα παιδάκια της πάντα.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Φιλάκια ...

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ έχω οργανική σχετικά κοντά στο σπίτι μου (25 χμ) αλλά ο άντρας μου έχει οργανική στη λέσβο (εμείς είμαστε θεσσαλονίκη) Περιμένουμε σε αναμένα κάρβουνα. Τώρα είναι στο πορθμείο της καβάλας και περιμένει κάποιο καλό νέο έστω και την τελευταία στιγμή, γιατί αν μπει στο πλοίο και μετά, καράβι επιστροφής έχει μόνο την κυριακή... Άστα, μπάχαλο δεν θα πει τίποταααααααααααα 400 ευρώ έξοδα έτσι για τον χαβαλέ. Κι εγώ με 3 παιδιά που χρειάζονται τόση φροντίδα και προσοχή...

Sofia είπε...

Στο εύχομαι ειλικρινά, έχω συγγενείς εκπαιδευτικούς οπότε ξέρω το ζόρι τους. Μακάρι να μην χρειαστεί να περάσεις μια σχολική χρονιά μακριά από την οικογένεια σου.
Δυστυχώς όμως για τα προβλήματα της Παιδείας, όπως και τα προβλήματα της χώρας ένα κεράκι δεν κάνει τίποτα.
Και το Άγιο Φως να έρθει στην Ολυμπιακή δάδα του 2004, δεν σώζεται η κατάσταση.

Ανθή είπε...

Προσευχόμαστε ειλικρινα όλοι να πανε καλα τα πράγματα, είναι άδικο τα τρία παιδάκια σου να πληρώσουν τις βλακειες των μεγάλων και να σε στερηθούν για τόσο πολυ...

Paraskevi Lamprini M. είπε...

δύσκολα..ναι...γνωρίζω... σου εύχομαι το καλύτερο... νασαι κοντά στους δικούς σου...

Mcubed-creations είπε...

Κατερινακι ευχομαι ολα να πανε καλα!!! Σε αναλογη κατασταση ειναι η αδερφη μου περιμενει και εκεινη τα....μαντατα!!! Φιλια ( το κερακι υπερπαραγωγη!)

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

πιασαν οι ευχές μας >??????