Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απογοητευση

Απογοήτευση...με μια λέξη ό,τι νιώθω αυτές τις μέρες.
Τελικά απόσπαση δεν πήρα .
Όχι επειδή δεν είχα αρκετά μόρια ,αλλά γιατί το υπουργείο παιδείας δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έγιναν οι αποσπάσεις στην Δευτεροβάθμια, έγιναν αποσπάσεις σε δασκάλους και νηπιαγωγούς (με το σταγονόμετρο βέβαια) και εμείς τίποτα...... Ξαφνικά βρέθηκαν λέει πολλοί υπεράριθμοι στα γυμνάσια και στα λύκεια και τους φέρνει στα δημοτικά με μετατάξεις. Μετά την αρχή του σχολικού έτους όμως ,φάνηκαν τα πραγματικά κενά στα σχολεία και αντί να προχωρήσει στις αποσπάσεις , από ότι ακούω θα κάνει και 2ο κύκλο μετατάξεων.
Και τουλάχιστον δε παίρνει μια απόφαση να μας την ανακοινώσει ,να ξέρουμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Εγώ τις πρώτες μέρες που παρουσιάστηκα στο σχολείο μου έμεινα σε ξενοδοχείο.Το ίδιο σκέφτομαι να κάνω και την εβδομάδα που μας έρχεται. Δεν μπορώ να νοικιάσω ακόμα σπίτι αφού δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι πρόκειται να γίνει.  Έχω αρχίσει να πιστεύω πως θέλουν να μας κάνουν να παραιτηθούμε μόνοι μας για να μη φανεί πως μας απέλυσαν. Γιατί τι άλλο να κάνουμε τόσοι και τόσοι εκπαιδευτικοί που αναγκαζόμαστε να φεύγουμε μακρυά από τα σπίτια μας.
Οικονομικά ,όχι μόνο δεν προσφέρουμε τίποτα στις οικογένειές μας , αλλά μάλλον θα χρειαστούμε και χαρτζιλίκι για να τα βγάλουμε πέρα.
Το δυσκολότερο βέβαια της όλης κατάστασης δεν είναι ότι πηγαίνω σε ένα ξένο μέρος μόνη. Το τραγικό είναι που αφήνω πίσω παιδιά και σύζυγο. Γιατί αποφασίσαμε να μείνουν τα παιδιά σπίτι με τον μπαμπά. Οι δύο μεγάλες δεν θεωρώ σωστό να αλλάξουν σχολείο και να χάσουν τις φίλες τους. Εδώ έχουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους, τις παρέες τους. Ο Φιλιππάκος δυστυχώς το πήρε πολύ κατάκαρδα, έκλαιγε και ήταν μελαγχολικός. Έψαξα και βρήκα παιδικό σταθμό και στο μέρος που πάω και ίσως τελικά τον πάρω μαζί μου.
Όπως και να έχει, ο χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος και μακάρι να σταθούμε δυνατοί.
 
Μέχρι να βολευτώ , οι αναρτήσεις μου λιγοστεύουν, το ίδιο και η επικοινωνία μου μαζί σας.
Ελπίζω τα πράγματα να πάνε λίγο καλύτερα.
Εξάλλου ,η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
 
Καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους.

42 σχόλια:

Christina Perraki είπε...

Καλημέρα Κατερινάκι μου καλή δύναμη!
Ίσως και να χεις δίκιο πως θέλουν να σας κανουν να παραιτηθείτε μόνοι σας. Απ' την άλλη όμως ίσως είναι απλά αυτό που μου είπε ο δ/ντης του δημοτικού πως η Ελλάδα είναι μια χώρα Βαλκανική. Μια χώρα ακόμα ανώριμη. Η διοίκηση του κράτους τα κάνει όλα στο πόδι δίχως οργάνωση και προγραμματισμό. Εγώ από την άλλη πιστεύω πως αυτή η ανωριμότητα συνεχίζει να καλλιεργείται και θα καλλιεργείται πολλά χρόνια ακόμα γιατί σκοπός αυτών που κινούν τα νήματα είναι η αμορφωσιά. Τα πρόβατα "κατευθύνονται" πιο εύκολα.
Όπως και να χει και πάλι σου εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Αχ Κατερινάκι μου, δεν το πιστεύω πως με 3 παιδιά δεν έχεις την προτεραιότητα που πρέπει για να βολευτείς κοντά στην οικογένειά σου!!!
Ντρέπομαι όλο και περισσότερο για μια χώρα που δεν λογαριάζει τον άνθρωπο καθόλου.
Καλή δύναμη να έχεις κορίτσι μου και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα πάψουν τα βάσανά σου...
(Δεν έχω ακόμη γυρίσει στην Αθήνα και γι' αυτό δεν έχω παραλάβει το δώρο σου και δεν σε έχω ευχαριστήσει για αυτό.

Sweetcrafts είπε...

Όλα καλά εύχομαι να πάνε Κατερινάκι και να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι σου!

syros2js είπε...

Ασφαλώς και δεν τους αφορούν τέτοιου είδους καταστάσεις, καλέ!
Απλά, δεν ασχολούνται...
Εύχομαι σύντομα όλα να είναι καλά, Κατερινάκι και εσύ κοντά στην οικογένειά σου...
Τί άλλο να πω πια?...
Σε φιλώ!

alex είπε...

Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για σένα, και για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω!!!Υπομονή???και ότι άλλο χρειάζεται σε αυτούς τους δύσκολους και αναποφάσιστους καιρούς.Κράτα πράγματι την ελπίδα, ας πεθάνει τελευταία μην τους την δώσουμε αμαχητί!!!Οργίζομαι βέβαια που διαλύονται οικογένειες...αλλά ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό δεν λένε!!!!Καλό κουράγιο!!!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλή σου μέρα,κορίτσι μου.
Καλή δύναμη και εύχομαι το δυνατόν συντομότερο να βρεθεί η λύση που θα σε γυρίσει στο σπιτικό σου ήρεμη και γαληνεμένη με όλη την οικογένειά σου κάτω από την ίδια στέγη.
Φιλιά πολλά.

Νίκη είπε...

Κουράγιο και καλή δυναμη Κατερίνα μου. Τι άλλο να πούμε; Όλα είναι τόσο παράλογα πια που αν προσπαθήσεις να τα δεις λογικά σου' ρχεται τρέλα.
Μακάρι τουλάχιστον να γίνει κάτι έστω και τώρα, είναι κρίμα να χωρίζονται οι οικογένειες.
Φιλιά πολλά!

Craftlandgr είπε...

Κατερινα πολυ στεναχωρεθηκα με αυτα που διαβαζω...ειναι πραγματα τωρα αυτα να μην ξερεις ακομα τι θα γινει;να χωριζεται η οικογενεια...τι να πω πια!!Κουραγιο και υπομονη!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Κατερίνα μου στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι δυνατόν εσένα, μητέρα τριών παιδιών να σε ταλαιπωρούν έτσι; Δυστυχώς όλοι ζούμε μέσα στην αβεβαιότητα. Προσπαθούν να μας εξουθενώσουν. Εύχομαι τελικά να δοθεί λύση στο πρόβλημά σου και να είστε όλη η οικογένεια μαζί.
Φιλάκια!

STARDUST είπε...

Κάθε χρόνο και χειρότερα; Που θα πάει η κατάσταση άραγε; Εύχομαι γρήγορα να ξεδιαλύνει το τοπίο κι εσύ να γυρίσεις πίσω στην οικογένειά σου σύντομα!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

ειναι αδιανοητη η κατασταση ζε αυτο το κρατικοδιαιτο κρατος , τα αυτονοητα και τα οφθαλμοφανη για ολους γινονται ακατορθωτα λογω της ηλιθιας γραφειοκρατιας τους καλη δυναμη Κατερινακι μου και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα γιατι το αξιζεις και εσυ και η υπεροχη οικογενεια σου !!!!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

Μακάρι να μπορούσαμε να σου λύσουμε εμείς το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς...
Κι όπως φαίνεται ούτε τώρα το Υπουργείο κάνει κάτι μελετημένο σοβαρά.Μια ζωή αρπα-κόλλα!
Διαλύονται οικογένειες,γιατί οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αριθμοί κι όχι ως οντότητες,που έχουν προγραμματίσει τη ζωή τους
Σου εύχομαι να σου δοθεί η καλλίτερη λύση για καλο δικό σου και των παιδιών.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ & ΥΠΟΜΟΝΗ...

Gina-Teta είπε...

Καλημέρα Κατερίνα! Καλή δύναμη γιατί είναι δύσκολη η χρονιά! Μετά από όσα μας έχουν πάρει προσπαθούν να μας πάρουν και την ελπίδα!
Δεν πρέπει όμως με τίποτα να γίνει αυτό γιατί τότε όντως τα πράγματα θα είναι ανεπανόρθωτα απογοητευτικά!
Και δεν είναι μόνο οι σκηνές του παραλόγου για την ελληνική κοινωνία, είναι που θέλουν να τους ευγνωμονούμε και ως σωτήρες
Φιλάκια και υπομονή!

Μαρία Έλενα είπε...

Ελπίζω όλα να πάνε καλά Κατερινάκι και να μη αποχωριστείς τα παιδάκια σου.
Υ.Σ. Στείλε μου την διεύθυνση σου για να σου στείλω τα δώρα σου από τη ροζ ανταλλαγή.
Φιλάκια ...

nikol είπε...

Τι λόγια να βρεθούν για σένα Κατερινάκι μου , θύμα της παράλογης κατάστασης! Μα δεν υπάρχει σταγόνα μυαλό και οργάνωση!
Πόσο δύσκολο είναι μια μητέρα να αφήσει την οικογένειά της πίσω και να πάρει το ένα παιδί. Ανατριχίλα!
Αλλά να τους κάνεις τη χάρη να παραιτηθείς? Οχι Κατερινάκι μου , θέλω να πιστεύω οτι θα βρεθεί λύση και για σένα και για τους λοιπο΄τς εκπαιδευτικούς , που τους στέλνουν ΄΄τιμωρία΄΄ !
Τα φιλιά μου και τις ευχές μου

Μαρία είπε...

...Ολα του Κυριου θα γινουν..να σαι καλα Κατερινιω μου..μην απελπιζεσαι..μονο υγεια να χουμε..σιγα σιγα θα το φαμε κι αυτο το βουνο..οσο τρανο κι αν ειναι..χαρουμενη Κυριακη..ο Θεος μαζι σου..σε φιλω..

"ζαχαρούλα.." είπε...

σκούρα τα πράγματα.. αλλά εμείς σκεφτόμαστε θετικά ε???? να δεις όλα θα πάνε καλά.....

φιλάκια!!!

Pepi είπε...

Καλή δύναμη, Κατερίνα !! Τι άλλο να ευχηθώ;; Υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!

Memaria είπε...

Κατερίνα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά τελικά...
Είναι δύσκολο να χωρίζει η οικογένεια και να δουλεύεις στην ουσία για το τίποτα...ποιος τους είπε βρε παιδί μου πως δουλεύουμε για χόμπι και όχι για να ζούμε, ειλικρινά δεν κατάλαβα ποτέ..αυτοί βέβαια δεν καταλαβαίνουν τίποτα, επειδή οι μισθοί τους είναι υπέρογκοι..σαν άλλες Αντουανέτες μας προσφέρουν ανύπαρκτο παντεσπάνι...
δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική τους...αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχουν λογική!!
Φιλιά πολλά!

κυκλάμινο είπε...

Κατερίνα εύχομαι γρήγορα να βρεθεί λύση και να είσαι με την οικογένεια σου. Φιλάκια

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

τι να πούμε κι εμείς τωρα; ότι και να πούμε...δε ξέρω βέβαια και τα συστήματα σας εκεί ως χώρας εννοώ...εύχομαι όμως να βρεθεί λύση να βολευτειτε όλοι οικογενειακώς και επαγγελματικώς.. Θα μας λείψουν οι αναρτήσεις σου, αλλά εδώ θα είμαστε

jenny είπε...

Κατερινάκι μου σου εύχομαι η Παναγία να σκεπάσει εσένα και την οικογένειά σου και να σε βοηθήσει να βρεις αυτό που πρέπει ώστε να είστε μαζί και καλά όλοι σας...Το μικρό καλά το σκέφτηκες να είναι μαζί σου...Τον μεγάλο? ο άντρας σου δηλαδή! Τίποτα! θέλει πολύ προσευχή με την πίστη ότι θα λάβεις αυτό που θες και ο καλός Θεός δεν θα σε αφήσει...Πίστευε...πίστευε θα προσεύχομαι κι εγώ μαζί σου....

βιβη είπε...

είμαι και εγώ εκπαιδευτικός και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάνε υπομονή και κουράγιο και να πάρεις το μικρό μαζί σου. Θα έχετε ο ένας τον άλλον και ο καιρός θα περάσει.
Καλή συνέχεια.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Οι στόχοι τους μάλλον εκεί καταλήγουν! Για να μην φαίνονται οι ίδιοι οι "κακοί" που συνέχεια απολύουν, ενώ την ίδια στιγμή τα νέα που μαθαίνουμε από εξωτερικές πηγές δεν κάνουν λόγο για νέες απολύσεις όπως αυτοί θέλουν περάσουν, φτιάχνουν έτσι τα πράγματα (καλύτερα τα αποδιοργανώνουν !!) για να αναγκαστούμε να παραιτηθούμε!!!
Αλλά είναι κρίμα να πάνε τόσα χρόνια χαμένα για να τους κάνουμε το δικό τους χατήρι.
Γι' αυτό υπομονή μήπως αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν όχι η σκέψη σου να πάρεις μαζί σου τον μικρό είναι πολύ καλή γιατί και εκείνος δεν θα στεναχωριέται μακριά από την μητέρα του, και από την άλλη θα είσαστε μαζί και ο χρόνος κυλάει γρηγορότερα όταν έχεις παρέα!! Εύχομαι να έχεις ευχάριστα νέα το συντομότερο!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

καλη μου ........ενα ξερω γω .....ο,τι γινεται για καλο μας γινεται μπορει να καταλαβουμε μετα απο αρκετα χρονια γιατι αλλα θα το καταλαβουμε και τοτε θα αναρωτηθουμε ......"γιατι αληθεια επεμενα αφου ΕΚΕΙΝΟΣ ξερει που ποτε γιατι........"φιλακια υπομονη

Funky Monkey είπε...

Κατερίνα μου, τι να πω, βρε κορίτσι μου. Σε καταλαβαίνω. Αυτοί έχουν ξεφτιλίσει όλο το σύστημα κι εμάς μαζί. Εμένα με πήραν από την οργανική μου και με πήγαν σε άλλο σχολείο μόνο για τον αγιασμό, γιατί δεν είχαν τοποθετήσει κανέναν εκεί. Και τα δικά μου παιδιά με έψαχναν την ημέρα του αγιασμού. Τι να τους πω και τι να εξηγήσω; Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Εύχομαι να αντιστραφούν τα πράγματα και να γυρίσεις σπίτι...
Κουράγιο και δύναμη.
Σε φιλώ!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Τι να πω..τι να πω...!Είμαι κατασυγχισμένη με όσα διαβάζω, τα τέρατα..πως είναι δυνατόν να χωρίζουν έτσι οικογένειες..Τι να πω κορίτσι μου, δεν βρίσκω λόγια απλά κουράγιοα..δύναμη και θα προσεύχομαι για σένα να έρθουν όλα βολικά ξαφνικά και να σε διαβάσω πάλι χαρούμενη.

Pyroessa είπε...

καλή δύναμη Κατερινάκι μου!
εύχομαι να λυθεί σύντομα το θέμα για να κανονίσεις τη ζωή σου
φιλιά

Katy είπε...

Κατερίνα γεια σου! σ΄αυτή τη χώρα μας έχουν καταντήσει να ζούμε με ευχολόγια και να αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο! τους κάθονται στο στομάχι οι πτυχιούχοι και μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί ( έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη) και είπαν να αρχίσουν να παίρνουν δραστικά μέτρα, ξεκινώντας από τους παιδικούς σταθμούς και καταλήγοντας στα Πανεπιστήμια! Όλους μας παίρνει η μπάλα! Τί να σε συμβουλέψω, να το παλέψεις; Ναι είναι το μόνο νομίζω που αξίζει να κάνεις, για σένα την ίδια, για τα παιδιά σου και την αξιοπρέπειά σου. Όσο και να πολεμάνε τη μόρφωση δεν πρέπει να καταθέτουμε τα όπλα, κι εσύ σαν εκπαιδευτικός κι εμείς σαν γονείς! δεν είμαι απ΄έξω από το χορό για όσους το θεωρήσουν: είμαι άνεργη, ο άντρας μου συνταξιούχος και η κόρη μου στο 4ο έτος στη Βιολογία, σε άλλη πόλη από εμάς. Τα πράγματα είναι τραγικά, αλλά αυτό που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί, είναι η στέρηση των σπουδών μέχρι όπου αυτή θελήσει. Σύνθημά μας; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

καλη δυναμη γλυκια μου!!!....
....irida....

giasmin είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ;
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ,Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΟΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ,ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

το γλυκατζίδικο της Νταίζης είπε...

ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ... Κατερίνα ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΊΡΙ !!!

Marina είπε...

Λυπάμαι Κατερινάκι μου...
Τίποτα δε λειτουργούσε σ'αυτό το κράτος που ξέρει μόνο να ζητάει (δώσε και δώσε...) και τίποτα δεν λειτουργεί!!! Η ξαδέρφη του άντρα μου αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Καλαμάτα με το ένα της παιδί πριν 10 χρόνια! Και τότε γίνονταν αυτά...Ήταν δύσκολος χειμώνας αλλά τελικά τα κατάφεραν!
Καλό φθινόπωρο και υπομονή! Θα περάσει και αυτός ο χειμώνας!!!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

... έτσι.. όλα είναι άνω κάτω.. και στο δικό μας σχολείο..και στα άλλα...
κουράγιο , φίλη! εύχομαι το καλύτερο!

Rylie είπε...

Το χειρότερο απ' όλα αυτά είναι που χωρίζονται οι οικογένειες στα δύο...
Τα πέρασα και εγώ σαν παιδί, λόγω της δουλειάς του πατέρα μου και θυμάμαι πόσο σκληρό και άσχημο είναι!
Βέβαια εκ των υστέρων καταλαβαίνω πόση δύναμη χρειάστηκε για να το κάνουν αυτό οι γονείς μου ώστε εγώ να μη χάσω φίλους και δραστηριότητες...
Ελπίζω όλα να πάνε όπως επιθυμείς!
Καλώς σε βρήκα!

marileni είπε...

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μη χρειαστεί να φύγεις,Κατερινάκι!!!!Για μια ακόμη χρονιά(φέτος είναι χειρότερα)τα έκαναν...άντε μην εκφραστούμε!!!

KatrinArt είπε...

Κατερινιω μου σου ευχομαι πολύ πολύ δυναμη και ευχομαι γρηγορα να πάνε όλα καλά!

Δημιουργία είπε...

Σου εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά!

Niatta είπε...

Λυπάμαι για την δύσκολη φάση που περνάτε σαν οικογένεια, ίσως όμως αυτή η δοκιμασία να θεριέψει περισσότερο την αγάπη μεταξύ σας, παραμερίζοντας τις ασήμαντες λεπτομέρειες.
Πολλοί από εμάς ακόμη έχουν δουλειά, αλλά για πόσο;;;
Μην ξεχνάς ότι η παρηγοριά του διαδικτύου θα σε συντροφεύει τα μοναχικά βράδια...
Καλό κουράγιο!

Marie είπε...

Κοριτσάκι μου ακόμα και από τα δύσκολα πολλές φορές τελικά βγαίνει κάτι καλό. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και σ'αυτή την περίπτωση. Να είσαι αισιόδοξη και να μην απογοητεύεσαι, άλλωστε ότι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς! Πολλά φιλιά και μια σφιχτή σφιχτή αγκαλιά!¸.•°✿✿⊱彡

giota είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ! ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ! ΦΙΛΑΚΙΑ

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!
ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!