Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επιτέλους Τέλος

Επιτέλους τελείωσα το μετρητό καρέ με σταυροβελονιά που είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο περίπου. Με παίδεψε είναι η αλήθεια, ειδικά το γέμισμα στο κέντρο, αλλά το αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ.


Κι εδώ είναι που χρειάζομαι τη γνώμη σας.

Τι να βάλω γύρω γύρω; Κορδόνι, λασέ, δαντέλα και τι χρώμα;


Δεν θέλω να το φορτώσω.
Δεν θέλω να δείχνει και φτωχό όμως.



Τι λέτε;



60 σχόλια:

Aspa είπε...

πολύ όμορφο!!! Ξεκινάω με το ερώτημά σου...Εγώ θα του έβαζα κορδόνι ή θα έφτιαχνα κρόσσια με τα τις ίδιες τις κλωστές που το κέντησα!!! Όσον αφορά τον διαγωνισμό σου...το φόρεμα έμεινε φούστα...Αν δεν θες αυτό...πήγαινε στην σημερινή μου ανάρτηση και πάρε ένα καμβαδάκι...μόνο που το μωβ είναι λίγο και στην φωτογράφιση... δεν φαίνεται τόσο μωβ....Καλή εβδομάδα!!!!!

alex είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΟς ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
χαρας το κουραγιο σου ανθρωπε μου!!!!!απιστευτη δουλεια!!!
Να σου πω ....κατι κι ας πεσει κατω...
Θα ηταν παρα πολυ ωραιο να το κορνιζαρεις(ειπα κουταμαρα?)
Το ειχα δει σε ενα σπιτι και ηταν πολυ ομορφο...
φιλια πολλα και καλη εβδομαδα!

dimitra είπε...

Μπράβο σου βρε κατερίνα. Ξέρω πόσο πολύ δουλειά έχει κάτι τέτοιο. Εγώ πήρα ένα όταν σπούδαζα και το άφησα στη μέση.Πιστεύω με κορδονάκι θα είναι μια χαρά.

SPYRIDOULA είπε...

Υπέροχο!!!Χαρά στην υπομονή σου!Θα του πήγαινε πολύ κορδόνι φαντάζομαι σε ανοιχτό χρώμα άσπρο ή μπεζ για να το φωτίζει!Φιλάκια και καλή συνέχεια!

Ελένη είπε...

Καταπληκτικο!!!! Αριστουργημα!!!! Γεια στα χερια σου!!!! Νομιζω ενα ανοιχτοχρωμο κορδονι θα ειναι οτι πρεπει!!! Αν και η ιδεα για κορνιζα δε μου φαινεται κακη!!!! Τετοια εργοχειρα πρεπει να ειναι σε πρωτο πλανο και να φαινονται!!! Καλη σου μερα!!!

debbgoud είπε...

απίθανο είναι !!!χίλια συγχαριτήρια!!!εγώ θα το τελείωνα με μια μικρή δαντέλα βελονάκι ή λασέ στο σκούρο (μπλέ;)χρώμα γιατί είναι αρκετά γεωμετρικό!να ρωτήσω, το ξεσήκωσες από χαρτί ή ήταν έτοιμο σταμπαριστό;

Mika είπε...

Εγω πάλι λέω οτι είναι εργο τέχνης! Πραγματικά όπως λεει και η misirlou χαρας το κουράγιο σου!
Μπράβο πάντα τετοια!

KANTHAR0S είπε...

Οφείλω να υποβάλλω τα σέβη μου. Πάντα τέτοια.

Unknown είπε...

Μπράβο Κατερίνα! Πανέμορφο! Κορδόνι θα του έβαζα και εγώ αλλά μάλλον διπλό και με φουντίτσες στις γωνίες του! Και πάλι μπράβο!

despina είπε...

Υποκλίνομαι!!!!μπράβο σου!!!!αριστούργημα!!!!εγώ θα έβαζα μια ωραία δαντέλα απλή ούτε πολύ φαρδιά ούτε πολύ μικρή για να ισοροπουν και τα δύο!!!!!φιλιά!!!

Unknown είπε...

Κατερινάκι γειας τα χεράκια σου!!!!!!

Taelia88 είπε...

Δεν έχω λόγια!! Μπράβο σου που άντεξες να το τελειώσεις!! Πανέμορφο είναι!! Θα συμφωνήσω με την Σπυριδούλα, και εγώ προτείνω κορδόνι σε άσπρο ή μπεζ για να το φωτίσει περισσότερο!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Είναι υπέροχο, έχει τόσο πολύ δουλειά αλλά πραγματικά το αποτέλεσμα αξίζει!!
Δαντέλλα νομίζω δεν θα του πηγαίνει και τόσο πολύ, με ένα όμορφο κρόσσι το φαντάζομαι ή σε κορνίζα.
Φιλιά, καλή βδομάδα!

Μαiρη είπε...

Kατερινάκι μου, είσαι αξιέπαινη!!! Πραγματικό έργο τέχνης και γι' αυτό θα συμφωνήσω με τη Misirlou και την Ελένη.Τέτοια ομορφιά στέκεται από μόνη της!!!

STARDUST είπε...

Κατερινάκι μου μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά είμαι άσχετη με κέντημα και γενικότερα με βελόνες! Μύρισε άνοιξη εδώ μέσα από τα λουλουδάκια σου!

Anna είπε...

Beautiful blog with beautiful craft !
Have a nice week.
Anna

Faidra είπε...

Κατερινακι ειναι πολυ ωραιο σκεψου να το γεμισεις μεσα με ανοικτο χρυσο, και μπλε σκουρο κορδονι γυρω του!!!
καλη εβδομαδα

anna είπε...

Πρώτα απ'όλα μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω την έκφραση.....δεν πας καλά εσύ!!!!Όσο αναφορά την δουλειά που έχει,για να μην παρεξηγηθώ.Είναι ένα αριστούργημα!Ένα έργο τέχνης!Έχω αρκετά κεντήματα απ' τη μαμά μου κι όσα είναι έτσι"γεμάτα" το μόνο που έβαζε γύρω γύρω ήταν μια λεπτή δαντέλα.Γεια στα χέρια σου.Σου εύχομαι να το χαρείς.

Marina είπε...

ΟΥ-Α-ΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω λόγια...................
Εγώ θα έβαζα ένα κορδόνι σε σκούρο(μπλε;) ή ανοιχτό(άσπρο;) χρώμα, όπως είναι το περίγραμμα γύρω από το κυρίως σχέδιο!!!

Stone είπε...

Ωραιότατο εγινε Κατερινα!Η μαμα μου και η αδερφή μου κεντούν πολλά χρόνια και ξερω πόση δουλεια εχει κατι τετοιο!Με κορδονακι (σκούρο)θα χαριζε αρκετά πιστεύω, θα φαινεται καλύτερα το σχέδιο και η δουλειά και δεν θα το βαρύνει όπως το λασέ..

KaPaworld είπε...

Είμαι πραγματικά η τελευταία που μπορεί να δώσει μια τέτοιου είδους συμβουλή.Προς το παρόν έχω μείνει άλαλη από το δημιούργημα σου και νιώθω τελείως ακαμάτα....απίστευτο το σχέδιο, ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΜΠΡΆΒΟ, ΜΠΡΆΒΟ, ΜΠΡΆΒΟ!!

Marie-Anne είπε...

Kαταπληκτικό !!!! Τέτοια υπομονή !! Μπράβο σου Κατερινάκι !

Maria είπε...

Είναι απίστευτο!!!πολλά συγχαρητήρια για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!εκτός από το είσαι χρυσοχέρα πρέπει να έχεις και μεγάλη υπομονή!!πράγμα που ζηλεύω γιατί εγώ είμαι πολύ ανυπόμονη!!!όπως και να χει όμως πολλά πολλά μπράβο!!

mary's crafts είπε...

Γεια στα χερια σου Κατερινακι μου!
Λοιπον εγω νομιζω πως δεν χρειαζεται τιποτα!!!! Ειναι πλουσιο οπως ειναι!!
Φιλακια πολλα χρυσοχερα μου εσυ!!!!!!

Άννα είπε...

Κατερινάκι μπραβο σου! Πολύ δουλειά και πολύ υπομονή!!! Πολύ ωραίο!
Για το τελειώμα θα συμφωνήσω με το κορδονάκι και γω . Μου φαινεται πιο ελαφρύ έτσι!
Και δεν μπορώ να μη ρωτήσω: έχω μια φίλη που τρελλενεται για τετοια σχέδια. Το δικό σου είναι απο κάποιο περιοδικό ή το έχεις αγοράσει;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καταρχήν ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια.Απ'οτι βλέπω οι περισσότερες κλίνετε προς το κορδόνι. Μάλλον κι εγώ αν και φλερτάρω και με την ιδέα της κορνίζας. Για όσες ενδιαφέρεστε μπορώ να σας στείλω φωτοτυπίες από το σχέδιο. Απλά ζητήστε το .

Rena Christodoulou είπε...

ΝΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!!!111
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΑΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΜΙΑΑ!!!!!
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΓΕΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΚΕΝΤΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΝΑ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΠΑΣΜΑΝΤΕΡΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ!!!
ΘΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.
ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΤΡΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

peny είπε...

Δεν ξέρω τι να βάλεις αλλά μπράβο!Ενα χρόνο?Θα είχα σκάσει!

Σμαραγδάκι- Ρούλα είπε...

Μπραβο ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου....υπεροχο σχέδιο και παρα πολύ δουλεια...κουραγιο και θέληση θελει κορίστι μου να τελειώσεις ένα τέτοιο κέντημα... εγω θα έβεζα ενα σκουρο κορδονι΄΄απο το σκουρο χρωμα που έχει... εσύ όμως να βαλεις ότι σου αρέσει....φιλακια..

Φιλία είπε...

Α πα πααααααα........ Τι χεράκια είν' αυτά, καλέ.... τι υπομονή....
Χίλια μπράβο, Κατερινάκι μου, είναι φανταστικό!!!! Και γι' αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το κορνιζώσεις!!! Όπου και να το "στρώσεις", θα βάλεις κάτι επάνω.
Ε, δεν του αξίζει... Είναι έργο τέχνης και πρέπει να φαίνεται!!!!
Φιλάκια πολλά

Effie's Sweet Home Designs είπε...

ΚΑΛΑ! ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ! ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Maria είπε...

ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ!ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΙΡΛΟΥ..ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΟΡΝΙΖΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΦΙΛΙΑ!!!!!

fotolabida maria είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!!ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

Chios on line είπε...

Είναι τέλειο. Αν έχεις το σχέδιο θα σου ήταν εύκολο να μου το στείλεις;;; Αν ναι πες μου τρόπο για να σου δώσω email ή διεύθυνση.
Όσο για το τελείωμα θα πρότεινα μπλέ βελούδο.
Πολλά πολλά συγχαρητήρια.
Chios on line

Χρυσούλα είπε...

Πολύ όμορφο Κατερίνα!Μπράβο!Μ`αυτά που μας δείχνεις μου άνοιξες την όρεξη...έχω ένα μισοτελειωμένο...και παρατημένο 5-6 χρόνια...θα ψάξω να το βρώ...Συμφωνώ με την πρόταση για κορδόνι νομίζω ότι θα του πάει!
Καλή μέρα νάχεις!!!

Mania είπε...

Μπράβο Κατερινάκι μου!! Ουτε στα νιάτα μου δεν είχα τόση υπομονή!! Γεια στα χέρια σου!! Οτι και να βάλεις υπέροχο θα είναι!! Φιλάκια!!

Μαίρη Τρακάδα είπε...

Κατερίνα μου τί υπομονή είναι αυτή που έχεις; Μπράβο, μπράβο, μπράβο! Το θαυμάζω αλλά δε θα το τολμούσα ποτέ με τόση δουλειά που έχει! Αν και δεν είμαι ειδική στο κέντημα να σου δώσω συμβουλή θα μου άρεσε πολύ να δώ κάτι τέτοιο κορνιζαρισμένο όπως σου πρότειναν. Νομίζω στρωμένο θα χάνει το σχέδιο του γιατί όλο και κάτι θα ακουμπήσεις από πάνω δε θα μείνει σκέτο πάνω στο τραπέζι.

Πηνελόπη είπε...

Είναι υπέροχο Κατερινάκι! Και το έκανες σε 1 χρόνο;
Πολλά συγχαρητήρια! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!

Admin είπε...

Κατερίνα μου.... ότι και να πω είναι λίγο... το είπαν οι προλαλήσαντες... απίστευτη δουλειά και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει.. μου αρέσουν πολύ τα κορδονάκια, αλλά και αν ξέρεις να δένεις τα κροσάκια μπορείς να κάνεις επίσης κάτι τέτοιο! Μπράβο και πάλι είσαι απίστευτη!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είπε...

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !!! Χρυσοχέρα, υπομονετική και ακούραστη (1 χρόνο!). Κατερίνα μου ό,τι και να πω θα είναι λίγο για αυτό σου το κατόρθωμα! Απλά μπράβο σου!

Marie είπε...

Ουάου!!!!!!!!!!!!!

Niatta είπε...

http://www.vreta.gr/kare-11.html
585,00 €
έχει ένα παρόμοιο με κορδόνι λασέ

ronitsa είπε...

KATERINAKI ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΔΟΓΥΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΑΨΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΥΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΛΟΚ ΜΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΑ.

ΕΥΔΟΚΙΑ είπε...

Καλημέρα και από μένα και χρόνια σου πολλά. Παρακολουθούμε με τις φίλες μου καιρό το blog σου και μας άρεσαν πολύ τα σχέδια που έχεις φτιάξει με σταυροβελονιά και ειδικά το τλευεταίο που ανέβασες. Θα θέλαμε λοιπόν εάν και εφόσον αυτό είναι δυνατόν να μας πεις πού μπορούμε να βρούμε το σχέδιο αυτό ή να μας το στείλεις με αντικαταβολή φυσικά.
Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σου ευχόμαστε να έχεις πάντα τόσο δημιουργικές ιδέες. Ευχαριστούμε πολύ

m .st. είπε...

οκ ...Σημερα που το είδα αυτο ειμαι εντελως σίγουρη ότι είσαι τρελη.....Χαρας το κουραγιο σου.
Εργο Τεχνης. Υποκλινομαι!!!!1

Unknown είπε...

Εγώ που είμαι καινούργια τώρα το είδα!Τι να πω? Τέλειο? Υποκλίνομαι? Είσαι υπομονετική χρυσοχέρα? όλα αυτά λοιπόν μαζί και δεν νομίζω να πρωτοτύπισα σε σχόλια, από τις υπόλοιπες κοπέλες.όσο για το τελείωμα, φαντάζομαι, ότι τώρα πια θα έχεις βρει τη λύση.Συγχαρητήρια!

jul set είπε...

Κατερινάκι Καλή Χρονιά!!
Εχω τρελλαθεί με το κέντημά σου, και επειδή έχω την ίδια αγάπη, ή λόξα για πολλούς, με το κέντημα, θα σε παρακαλούσα να μου έστελνες το σχέδιο με τον τρόπο που θα σου ήταν εύκολος.
Ευχαριστώ και περιμένω επικοινωνία σου για περισσότερες λεπτομέρειες.

Jul Set

Ανώνυμος είπε...

αχ και αυτα τα χρωμματα σου ειναι φανταστικα μπραβο !!!!! ειμαι και εγω οπαδος του μετριτου αν μπορεις στειλε μου και αυτα τα νουμερα των μουλιμεδων αν και με ενδιαφερει το σεμεν ! το εχεις δει αυτο το σχεδιο σε σεμεν μως ειναι? το e mail μου ειναι taniaouz@yahoo.com σε ευχαριστω πολυ κατερινακι να εισαι παντα καλα!!!

Ανώνυμος είπε...

αχ και ξεχασα εγω θα του εβαζα λασε του παει και το χρυσο σκουρο περνει λιγο ακομη.... στο κατω κατω ειναι σαν κοσμημα...... του σπιτιου

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσες να μου στείλεις το σχέδιο του κεντήματος? Είναι απλά υπέροχο. Το mail μου είναι το εξής: mini_mouse_gr@yahoo.gr

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου κατερίνα .Το κέντημα είναι πραγματικά πανέμορφο. Θα ήθελα να στείλεις και σε εμένα το σχέδιο αν σου είναι εύκολο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνέχισε την καλή δουλειά.
marrioneta_89@hotmail.com

Themi είπε...

Αγαπητή Κατερίνα πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Θα ήθελα να σε παρακαλέσω και εγώ με τη σειρά μου αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις το σχέδιο.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Unknown είπε...

Αγαπητή Κ ατερίνα
Θα ήθελα κι εγω παρακαλώ πολυ το σχέδιο, θα προτιμούσα σε σεμαιν και τα νούμερα των μουλινεδων. Μου αρέσει πολυ και θαυμάζω οτι κανεις πάντα!
Το email Μου ειναι malexiadou@gmail.com

Θα σου ειναι υποχρεη
Ευχαριστω και καλές γιορτες

Themi είπε...

Αγαπητή Κατερίνα,
σου γράφω και πάλι γιατί δεν σου άφσα το e-mail προκειμένου αν σου είναι εύκολο να μου στείλεις το σχέδιο. Το e-mail μου λοιπόν είναι xboura@gmail.com

Unknown είπε...

Γεια σου Κατερινα,πολυ ωραιο το κεντημα σου.Θα ηθελα να μου στειλεις το σχεδιο και τα νουμερα σπο τις κλωστες.Επισης,ενδιαφερομαι για κεντημα κοφτο στην μηχανη,ειμαι αρχαρια και θελω πληροφοριες για τις διαφορες βελονιες (πλακε-ανεβατο κ.λ.π).Το mail μου ειναι kristalliakopali@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

εχετε εξαιρετικό γούστο εκτός από ικανότητες. θαυμάζω πολύ όλα όσα έχετε φτιάξει. αν εχετε το σχέδιο μπορείτε να μου το στείλετε στο gagaripeni@yahoo.gr?
φιλικα. πένη

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ jentotsi@hotmail.com
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Unknown είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ; ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ th.kyrvangeli@gmail.com

Μάγκα Κατερίνα είπε...

Είναι τέλειο, άριστο, το καλύτερο! Χίλια μπράβο. Θα ήθελα το σχέδιο και τα χρώματα. Το mail μου είναι kat.magka@gmail.com. Ευχαριστώ.

nia είπε...

ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ MAIL μου.katsimaki@gmail.com.ευχαριστω