Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Τα ίδια Παντελάκη μου..........




Ένας μήνας πέρασε από την τελευταία μου ανάρτηση και ούτε που ο κατάλαβα.
Προσπάθησα να αποτοξινωθώ και να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές με την οικογένειά μου.
 Ποιος θα μου το έλεγε πως ο ομορφότερος μήνας του καλοκαιριού θα είναι γεμάτος από άγχος και χτυποκάρδι. Όπως και πέρυσι τέτοιον καιρό ,βγήκαν οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών. Για 2η συνεχόμενη χρονιά παρόλο που έχω τα περισσότερα μόρια για τον νομό, δεν ήμουν μια από τους τυχερούς.
Αυτή τη φορά είχαμε καινούριο εμπόδιο. Δώσανε μόνο αποσπάσεις "κατά προτεραιότητα" και όχι με μοριοδότηση. Ήρθαν λοιπόν συνάδελφοι που είχαν εκλεγεί στις τελευταίες Δημ. εκλογές ως δημοτικοί σύμβουλοι κι όσοι δεν ασχολούμαστε με τα ¨κοινά¨ μείναμε απ'έξω. Ελπίζω στην 2η φάση των αποσπάσεων γιατί δεν παλεύεται κι άλλη χρονιά μακριά από το σπίτι.
 
 
Τα κορίτσια θα είναι στην πέμπτη και τρίτη δημοτικού με αρκετές εξωσχολικές δραστηριότητες και ο Φιλιππάκος θα πάει νηπιαγωγείο. Πέρσι τέτοιο καιρό σας είχα ζητήσει να ανάψτε κανά κερί για μένα. Το ίδιο θα ζητήσω και φέτος.
 

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο
και με το καλό να έρθει ο Σεπτέμβρης.
 
 
 
 



9 σχόλια:

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

Μακάρι να πανε ολα οπως τα θες Κατερινα μου!!

Σοφία Τσιμάρη είπε...

αχ καλη μου οπως ειπα κ περσυ καθε εμποδιο για καλο.....ευχομαι τα καλυτερα.........με πληγωσε αυτο με τους δηθεν "μεσα".........δεν το περιμενα κ δω αδικιες.......αχ αυτη η χωρα δε σωζεται με τιποτααααααααααααα......υπομονη κι αυτο θα περασει κοιτα τα παιδακια σου.........τι εγινε με το παιδικο?εχασα αναρτηση?για να ψαξω

κυκλάμινο είπε...

Όλα θα πάνε καλά Κατερινάκι. Φιλάκια

Μαρία Έλενα είπε...

Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Φιλάκια ...

Sofia είπε...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά όπως τα θες! Ο Θεός είναι μεγάλος!! Καλή συνέχεια και καλή σχολική χρονιά σε όλους! Πολλά φιλούθκια :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Καιρο ειχα να περασω απο τη μπλοκογειτονια ,αλλα τωρα ηρθα αφηνοντας τις καλυτερες ευχες μου για ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!Να εισαι παντα καλα και να βρισκω ανοιχτο το σπιτικο σου!!♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫══♫══♫══♫ ♫═.♫══♫══♫══♫ (●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)(●◡●)Ευχομαι τα καλυτερα!!!!

Ελένη Φλογερά είπε...

Κατερινάκι μου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά.
Καλό μήνα!

Parents Land Gr είπε...

Καλα νεα να εχειs και συντομα μαλιστα.

kerina poiimata είπε...

Για δες, διαβαζοντας αυτο θυμήθηκα το πέρυσι........
ίσως και να μην πέρασα ξανά,δεν αποκλείεται, όμως ο δρόμος μέφερε την κατάλληλη στιγμή.......Μην απογοητεύεσαι Κατερινάκι μου, σήμερα άκουσα πολλές φορές το:
https://www.youtube.com/watch?v=rhEvOOCF8Sc
με αγάπη.
μην απογοητεύεσαι!
και επίσης:https://www.youtube.com/watch?v=478RxszaGJ0