Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Καλοκαιρινό δωράκι


Αρκετές από σας με έχετε ρωτήσει από πού προμηθεύομαι του μεταλλικούς σκελετούς για τις τσάντες κατά πορτοφολάκια που πλέκω. Τους παραγγέλνω από το ebay ,αφού εδώ στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία που ζω δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει.

Αυτή τη στιγμή έχω ακόμη 8 σκελετούς σαν αυτόν που χρησιμοποίησα στο πλεκτό τσαντάκι μου.
Χαρίζω λοιπόν έναν από αυτούς σε μια τυχερή.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το μήνυμα σας εδώ μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα γίνει κλήρωση.

22 σχόλια:

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Να ενημερώσω κι εγώ για όσες μένουν Αθήνα, ότι τέτοια κουμπώματα έχουν τα μαγαζιά στο κέντρο που πουλάνε κουμπιά, τρέσες, κλωστές και γενικά είδη ραπτικής !!! Βέβαια εσύ έχεις διδακτορικό στα τσαντάκια ... τα φτιάχνεις πανέμορφα !!! Μπράβο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολυ ομορφα ολα οσα φτιαχνεις μπραβο σου!!!!!Στελα θεσ/νικη.

ΦΛΩΡΑ είπε...

Αχ βρε Κατερινάκι....
δεν σταματάς ποτέ να δίνεις.
Εύχομαι ο Θεός να σου ανταποδίδει
τις τόσες σου προσφορές
με υγεία και χαρά
σε σένα και την οικογένειά σου.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Καλημέρα Δημιουργικό μου Κατερινάκι και..ναι..μπαίνω στη σειρά για τα υπέροχα κουμπώματα.τώρα αν το τύχω..βλέπουμε πως θα το πλέξω!

knitales είπε...

Όντως η γεναιοδωρία σου δεν έχει όρια. Θα ήθελα και γω να δοκιμάσω να φτιάξω ένα. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!

Maria Pirgianaki είπε...

Κατερίνα μου στο έχω ξαναγράψει οτι όλες οι κατασκευές και τα πλεχτά σου έχουν ιδιαίτερη χάρη και φινέτσα,επίσης δείχνεις την ευαισθησία σου στο να κάνεις όμορφα δωράκια....την καλημέρα μου!

xarotoart είπε...

Κατερινάκι, ήθελα να σου πω ότι, καθόλου δε θα με πείραζε να κερδίσω τα κουμπώματα για τα πορτοφόλια!!!! φιλιααααααααααααά!

Unknown είπε...

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σου!!!είσαι καταπληκτική!είσαι η αιτία που έμαθα αλυσιδακι,μόνο ποδαράκι και αχιβαδα(ελπίζω να τα λέω σωστά!).τώρα αν κερδίσω,θα αναγκαστώ να μάθω τα υπόλοιπα!φιλιά πολλά!

Κλαυδία είπε...

Κατερίνα με έχουνε μαγέψει τα έργα των χεριών σου και τα πλεκτά τσαντάκια και πορτοφολάκια σου μου πήρανε το μυαλό !!! Θα προσπαθήσω σκληρά να φτιάξω κάτι για το παζάρι του Αντωνοπούλειου ιδρύματος....αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες!!! Ευχαριστούμε για την προσφορά σου!!! Πολύ θα ήθελα να κερδίσω το δώρο!!! ginamakri@yahoo.gr

Unknown είπε...

Κατερίνα μου, το πορτοφολάκι που μου είχες φτιάξει μου άρεσε πάρα πολύ και τότε αναρωτιόμουνα πού μπορούσα να βρω τόσο ωραίο κούμπωμα.
Καλό απόγευμα
Νεφέλη

Ελπίδα - two boys and hope είπε...

τελειο το δωράκι!!! φιλιά

Συννεφάκι είπε...

Φοβερό δωράκι!
Σ' ευχαριστούμε... να έχεις ένα δημιουργικό καλοκαίρι με πολλές και όμορφες ιδέες.
Φιλιά!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

ωραία..καθε πληροφορία.. χρήσιμη...
γεια και χαρά!!! Κατερίνα μου!

Paraskevi Lamprini M. είπε...

τέλεια.. καθε πληροφορία.. για καλό!!!
νασαι καλά, Κατερίνα μου!

debbgoud είπε...

Τελευταια δεν παρακολουθείς τους διαγωνισμούς μου και έτσι δεν σαρωνεις τα δωράκια μου.χαχαχα.εγώ όμως θέλω να συμμετασχω στον δικό σου.φιλάκια.

nikiad.blogspot.gr είπε...

Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσω να φτιάξω ένα. Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δωράκι και τη γεναιοδωρία σου , Κατερινάκι !!!!!

jenny είπε...

δε μου λες? θες να μας τρελάνεις?? Ησύχασε ρε κορίτσι μου τι μας ανάβεις καινούργιες φωτιές????!!!!! πάντως με απεγκλωβίζεις από το να παραγγείλω κάτι από έξω....δεν το έχω τολμήσει είναι η αλήθεια....και βλέπω τόσο όμορφα πράγματα που θέλω ....κάνε μια σχετική ανάρτηση για μένα την άσχετη....κουκλίτσα μου μπράβο και για τα πορτοφολάκια σου...θέλω κι εγώ.....φιλιά...

Δημιουργία είπε...

Τα τσαντάκια σου πολύ όμορφα και πρακτικά. Υλικά και εγώ που μένω Πειραιά από το ebay αγοράζω, γιατί εκτός ότι βρίσκεις ότι θέλεις είναι και πολύ φθηνότερα από εδώ.

geokas είπε...

πολυ κατατοπιστικες οι οδηγιες σουκαι φινετσατα τα εργα σου!

konstantina handy mama crafts είπε...

αυτά τα τσαντάκια τα βλέπω κι εγώ τόσο καιρό και θέλω να φτιάξω αλλά δεν το παίρνω απόφαση!!! Ευκαιρία λοιπόν αν κερδίσω να ξεκινήσω αμέσως!!

Ανώνυμος είπε...

Υπεριχα τσαντακια! Πανεμορφα συγχαρητηρια θα ηθελα πολυ να τα κερδισω!